Ondernemen zonder stress als hoogsensitief persoon

happy hsp - voor creatieve ondernemers

In dit programma krijg je ondersteuning in hoe je jouw onderneming kunt runnen als HSP'er. Zonder je overprikkeld, gestresst, burnt-out of vermoeid te voelen - maar vanuit een tevreden, rustige en stabiele basis. Zodat jij weer gelukkig wordt van je eigen bedrijf, én van jezelf en je hoogsensitiviteit.  

ONTDEK HET PROGRAMMA

Herken jij dit ook?

  • Kost je werk je meer energie dan het je oplevert?
  • Voel jij de sfeer altijd haarfijn aan?
  • Voel je je na een werkdag vaak overprikkeld?
  • Heb je soms het gevoel dat fulltime werken of een onderneming runnen niet voor jou is weg gelegd?
  • Lig jij vaak 's nachts wakker van kritiek of feedback?
  • Zit je veel in je hoofd?

Dat is helemaal niet gek. Als hoogsensitief persoon is dit heel gebruikelijk om te ervaren. Maar het kan ook anders! Jij kunt je leven zelf ontdoen van een hoop stress, prikkels en angstige gevoelens. Zo houd je meer energie over, voel jij je blijer én wordt jij een succesvollere ondernemer. 

AANMELDEN

hsp: van last naar kracht

voor creatieve ondernemers

Er is online veel informatie te vinden over hooggevoeligheid, maar er is weinig informatie specifiek gericht op creatieve ondernemers. Terwijl er héél veel HSP-ers in de creatieve wereld bestaan!

In het Happy HSP programma ga ik jou als ondernemer helpen om om te gaan met je hooggevoeligheid, het als een kracht te gaan zien en om jouw eigen Happy HSP lifestyle te ontwikkelen.

Na dit programma heb jij alle handvatten om je eigen onderneming te runnen zonder stress, angst of overprikkeling. 

Let's become Happy HSP!

ONTDEK HET PROGRAMMA

het happy-hsp programma

Wij gaan samen afrekenen met je onzekerheid, die stress uit de weg ruimen en jou vol vertrouwen naar je toekomst en je bedrijf laten kijken.
Let’s become Happy HSP!

voor hoogsensitieve creatieve ondernemers

MELD JE AAN

een overzicht

zo ziet het online programma eruit

Module 1

Alles over HSP zijn

Het is belangrijk om goed te weten wat HSP zijn inhoudt. Als je weet waarom jij je vaak 'anders' voelt, kun je beginnen met de eerste stap: acceptatie. Een goede dosis eigenwaarde, kennis en zelfacceptatie kunnen jou helpen om beter om te gaan met hoogsensitiviteit.

Module 2

HSP'ers en ondernemen

Veel HSP'ers denken dat ondernemen niet voor hen is weg gelegd. Maar wist je dat ondernemen JUIST een hele goede keuze is als Hoog Sensitief persoon? In deze module gaan we in op alle kerneigenschappen die je als HSP'er kunt inzetten om te slagen als ondernemer.

Module 3

Een optimaal prikkelniveau

Voor iedereen, HSP of niet, is het belangrijk een optimaal niveau van prikkeling te behouden. Niet te weinig, maar ook zeker niet te veel. En voor HSP’ers is dit nóg belangrijker.

In deze module gaan we op zoek naar jouw optimale prikkelniveau. Een stap die je leven kan veranderen!


Module 4

Je bedrijf opnieuw indelen

In deze module heb je inmiddels inzicht in jouw prikkelniveau en wat alle werkzaamheden binnen je bedrijf voor invloed hebben op jou. Wat kun je doen met die kennis?

We gaan je bedrijf opnieuw indelen volgens de Happy HSP principes.

Module 5

Je grenzen aangeven

Jij weet nu meer over waar jouw grenzen liggen en wat goed voor jou is en wat niet. Nu moet je er nog naar handelen!
Het is niet gek als jouw omgeving (en jouw klanten) even nodig hebben om aan jouw nieuwe grenzen te wennen. Wees dan ook niet verbaast als je in het begin wat weerstand zult ervaren. Ik help je hier doorheen!

Module 6

Harder werken met meer rust

Misschien ben je vaak genoeg volledig uitgeblust na een dagje werken, terwijl je niemand gezien hebt en eigenlijk ook amper echt iets gedaan hebt. Hoe kan het dat je dan toch zo moe bent? Als HSP’er is het extra belangrijk dat je goed met je focus omgaat, zodat je veel meer uit jezelf en je werk kunt halen zonder je uitgeblust te voelen.

Module 7

SOS overprikkeld

Hoe goed je ook bent in grenzen aangeven en hoe goed je jezelf ook kent, je zult overprikkeling nooit helemaal kunnen overkomen. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Er is een SOS-pakket wat je kunt gebruiken in deze tijden en wat jou hier weer uit helpt.

Module 8

De Happy HSP lifestyle

Om je iedere dag goed te voelen als HSP’er, kun je heel veel doen. Het beste werkt het om je levensstijl er op aan te passen. Dan voorkom je momenten van overprikkeling, hoef je daar ook niet van te herstellen en houd je zo veel mogelijk energie over! We gaan op zoek naar jouw Happy HSP lifestyle.

Disclaimer:

Deze content deel ik als introverte HSP’er en bedrijfseigenaar, na jaren van research en begeleiding bij diverse coaches en therapeuten. Ik ben geen psycholoog.  Ik kan je helpen door je te vertellen over mijn ervaringen, wat voor mij wel en niet heeft gewerkt, en op welke manier ik met mijn HSP om ga. Ik ben er van overtuigd dat deze methode ontzettend veel voor jou als HSP ondernemer kan betekenen.

Heb jij dusdanige stress-, angst- of vermoeidheidsklachten dat ze je in het dagelijks leven en functioneren (ernstig) belemmeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een professioneel therapeut. 

Reviews

Alina Nieman

"Na het HSP programma gingen er zo veel lampjes branden. Dit heeft mij laten realiseren hoe belangrijk het is om jezelf te kennen."

In het programma legt Marit het net zo duidelijk alles uit als dat we van haar zijn gewend. Duidelijk en niet te lang. Wat ik erg fijn vind is dat de video’s niet lang zijn en het niet moeilijk is om bij de “les” te blijven.

Hiltsje

"Ik heb nu een veel positiever beeld van mezelf als ondernemer! Zeker een aanrader, ook als je niet zeker weet of je HSP bent".

Ik val maar meteen met de deur in huis: Wat een fijne cursus! Ik zie de punten waar ik tegenaan loop niet meer als iets wat mij tegenhoudt, maar wat ik juist positief kan gebruiken of om kan buigen tot iets wat wél voor mij werkt. Daarnaast ziet het er ook nog eens super fijn uit. Zachte vormgeving met een rustige stem. En mooi hoe de video’s en het werkboek elkaar aanvullen. 

Nelleke de Wilde

"De erkenning en herkenning in dit programma was voor mij heel fijn. Het heeft me geholpen enkele bewuste keuzes te maken."

Ik merkte dat heel veel punten echt wel overeenkomen bij hoe ik mezelf voel. Ik weet nu dat het helemaal ok is om af en toe eens gewoon niets te hoeven doen, en gewoon fijn te genieten van de kleine dingen rond mij, Ik durfde de keuze te maken om enkel de shoots aan te nemen die ik zelf heel graag wil doen en niet zomaar iemand een plezier doen. 

LEES MEER ervaringen

fotograaf, webdesigner, extraverte introvert én hsp-er

Ik ben Marit Hilarius

In 2017 was het na jaren van stress ineens klaar: Ik kreeg een burn-out. Ik runde op dat moment een fotografie bedrijf, en was net begonnen om fulltime aan de slag te gaan. Tijdens mijn burn-out had één gedachte de overhand: 'Ondernemen is blijkbaar niks voor mij. Ik kan het niet., er is iets mis met mij.'

Wat ik toen nog niet wist, en wat pas na meerdere therapie sessies aan het licht zou komen, is dat ik een Hoog Sensitief Persoon ben. En dat ik mijn bedrijf runde op een manier die totáál niet bij me paste.

Na jarenlange coachingsessies bij een gespecialiseerde HSP coach weet ik inmiddels alles over HSP zijn, en hoe ik daarmee om moet gaan. Ik run nu niet één, maar twee bedrijven, ik werk fulltime en ik ben nooit meer in de buurt gekomen van de stress die ik vroeger voelde.

Ik ben een Happy HSP-er geworden!

Bekijk een kleine trailer van het programma

BEN JIJ KLAAR OM EEN NIEUWE HAPPY VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN?

Dus lieve ondernemer...

MELD JE AAN

dit ontvang je

de community

Je komt terecht in de Happy HSP community waar je onder elke video kunt kletsen met andere ondernemers, en met mij!

video materiaal

Het programma bestaat uit video materiaal dat je op je eigen tempo kunt kijken. Je kunt de video's eindeloos terug kijken.

werkboek

Bij het programma ontvang je een werkboek van 55 pagina's waar alle informatie uitgeschreven staat, en waar je diverse opdrachten vindt om in te vullen.

Betaal in termijnen

De 8 video modules (totaal 2 uur)

Het extra werkboek van 55 pagina's met alle content uitgeschreven en invul materiaal

Lifetime acces

HSP community waar je kunt kletsen met mede-ondernemers

BETAAL IN TERMIJNEN

KIES HET PLAN DAT WERKT VOOR JOU

vanaf €43 ex BTW

Betaal in 1 keer

De 8 video modules (totaal 2 uur)

Het extra werkboek van 55 pagina's met alle content uitgeschreven en invul materiaal

Lifetime acces

HSP community waar je kunt kletsen met mede-ondernemers

betaal direct

€129,- ex BTW

Het Happy HSP werkboek

Bij het programma ontvang je het Happy HSP werkboek. In dit werkboek staat een samenvatting van alle content die voorbij komt in het programma. Daarnaast vind je een aantal invulopdrachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe Happy HSP lifestyle.

Het werkboek is het belangrijkste onderdeel van het programma. Als je dit werkboek serieus invult kun je grote resultaten boeken.

Om te investeren in een gelukkiger en gezonder leven
Dit is jouw moment

als je alles uit dit programma hebt gehaald, zul jij...

Alles weten over jouw hooggevoeligheid en waarom jij je soms 'anders' voelt

Beter weten hoe je kunt omgaan met je hooggevoeligheid

Weten wat je moet doen om minder overprikkeld te raken en stressklachten te verminderen

Een bedrijf kunnen runnen op een manier die bij jou past

Beter je grenzen kunnen herkennen én aangeven

Hoe je jezelf kunt helpen in periodes van stress/anxiety/ overprikkeling

klinkt goed!

Betaal in termijnen

De 8 video modules (totaal 2 uur)

Het extra werkboek met alle content uitgeschreven en invul materiaal

Lifetime acces

HSP community waar je kunt kletsen met mede-ondernemers

BETAAL IN TERMIJNEN

KIES HET PLAN DAT WERKT VOOR JOU

vanaf €43 ex BTW

Betaal in 1 keer

De 8 video modules (totaal 2 uur)

Het extra werkboek met alle content uitgeschreven en invul materiaal

Lifetime acces

HSP community waar je kunt kletsen met mede-ondernemers

betaal direct

€129,- ex BTW

veelgestelde vragen

Is het Happy HSP programma ook nuttig als ik geen HSP-er ben?

Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die hooggevoelig zijn. Maar uiteraard betekent dat niet dat het programma niet nuttig is voor niet HSP-ers. Twijfel jij of het programma een aanvulling zou kunnen zijn voor jou? Neem dan contact met me op! Dan kijken we samen of het programma jou zou kunnen helpen.

Hoe veel tijd kost het Happy HSP programma me?

Je kunt het Happy HSP programma volgen op jouw eigen tempo. Het bekijken van alle video modules kost je ongeveer 4 uur. Het invullen van het werkboek duurt iets langer. Houd rekening met een periode van ongeveer een maand waarin je een paar minuten per dag bezig bent met het programma. 

Ik overweeg het programma te volgen, maar ik ben geen creatieve ondernemer. Is het dan nog nuttig?

In het Happy HSP programma focus ik op creatieve ondernemers. In alle voorbeelden komen dus ook situaties uit het creatieve ondernemerschap voorbij. Echter zijn de technieken en opdrachten toepasbaar op zowel je werkende, als persoonlijke leven. Ben jij geen ondernemer, maar wil je wél graag minder last hebben van je hooggevoeligheid? Dan kan het programma zeker een aanvulling voor jou zijn.

Moet ik de video's van het Happy HSP programma op vaste tijden kijken?

Nee, je kunt het gehele programma volgen wanneer jij wilt! Je hebt eeuwig toegang tot het programma, dus je kunt starten en pauzeren wanneer jij maar wilt. Als je dus even overprikkeld of overweldigd bent, kun je later gewoon weer verder gaan wanneer je er meer mentale ruimte voor hebt. Wel zo fijn ;)

Waar volg ik het Happy HSP programma?

Je volgt het Happy HSP programma op de MHilarius Academy. Dit is een online cursus platform waar je meerdere online cursussen voor creatieve ondernemers kunt vinden. Na het aanmelden ontvang je je eigen inlog-gegevens voor jouw account op de Academy.

Versturen

neem contact op!

Twijfel je nog of heb je vragen?

Je bericht is ontvangen. ik mail je zo snel mogelijk terug! :)

DANKJEWEL!